Kreativine Weddings

Fotografa iz Slovenije

Maja Slabe in Marko Pirc

Pozdravljeni!

Veseli naju da vas je google pripeljal do najine spletne strani. To nama da vedeti da sva naredila tisti prvi korak da ste naju našli. Da ne dolgovezimo. Sva Marko in Maja. Skupaj sva že 5 let. Rada potujeva in odkrivava nove fotogenične kraje in arhitekturno zanimive stavbe. Poleg tega pa rada v ta območja vstaviva tudi človeško telo, ki je vsako posebej zanimivo in ekstravagantno. Ljubezen do fotografije naju je združila ko je Marko deloval v video produkciji z lastnim podjetjem Kreativine. Podjetje ima že 5 let in ker sem mu pomagala na snemanjih, je tudi mene želja vse bolj popeljala v fotografske vode. Vpisala sem se na fotografijo in že profesionalno fotografiram na različnih področjih.

Markova strast je videografija, s katero se ukvarja že celih 12 let. Deloval je že z raznoraznimi podjetji kot so Pop Tv, Invida, Info TV, T2, Gipsy and Clown, Hudwood, WheelBee, SNOW ANGELS,… Zaradi velikega povpraševanja po fotografskih storitvah se je tudi v tem izpopolnil in sedaj delava na vseh področjih. Za ogled del video projektov obiščite stran www.kreativine.com

Ker so nama v začetku prijatelji zaupali fotografijo njihovih porok, ter ostalih fotografskih reči sva se v poročni fotografiji našla in odločila da se temu bolj resno posvetiva. Sama veva da je to pomemben spomin, ki mu gre posvetiti malo več časa in dobrega fotografa je pametno izbrati. Poročni dan je vseeno neka večja prelomnica v življenju in je ključnega pomena v kopici drugih detajlov na poročni dan. Midva sva preprosta fotografa, ki sva odprta za različne predloge, glede poročne fotografije.

Ne delujeva pa samo na poročnem področju fotografije, temveč tudi družinska, portretna, nosečniška, reklamna, manekenska, ter reportažna.